fbpx

1:1 Clairvoyant Rådgivning

Udnyt dit fulde potentiale & få klarhed over situationer og/eller problemstillinger i dit liv.

Fx i forhold til karriere, parforhold, personlige relationer eller få et lille blik ind i fremtiden.

1:1 clairvoyance er for dig der:

N Føler, at du “sidder fast” i livet.
N Føler, at der er “mere derude” til dig.
N Ikke føler, at du udnytter dit fulde potentiale.

En clairvoyant rådgivning kan bruges til at belyse dine stærke og svage sider og til at se på hvordan du kan udnytte dit fulde potentiale.

Når du står overfor svære valg i livet og er i tvivl om du skal gå den ene eller den anden vej, kan jeg hjælpe dig med at give svar.

Uanset hvilken form for Clairvoyance du vælger, vil udfaldet altid være det samme. 

Du kan vælge mellem:

– Telefon clairvoyance
– Zoom clairvoyance
– Clairvoyance på Lærkevej 9, 7361 Ejstrupholm

OBS! Jeg går på barsel i starten af juli 2023. 

Derfor er første ledige tider til clairvoyance sessions fra sommeren 2024.

Kan du ikke vente så længe, så er du altid velkommen til at skrive en mail på kontakt@carinavestergaard.com
(eller udfyld kontaktformularen under “Kontakt”) for at høre om hvilke muligheder der er lige nu.
I nogle perioder vil jeg undtagelsesvis kunne lave en aftale om en session på Zoom indenfor relativt kort tid.

/Carina

Alternativt kan du vælge en mail clairvoyance.

, Clairvoyant Rådgivning

Susan Kjellerup siger;

Mit første møde med Carina var helt fantastisk, jeg følte mig hurtig tryg og godt tilpas i hendes selskab.
Jeg havde bestilt tid til afdødekontakt, som jeg faktisk frygtede lidt, da jeg viste det ville blive rigtig hårdt både mens jeg var der og i tiden derefter.
Men det gik slet ikke som forventede, jeg grinede og nød hvert et sekund. Hun var også inde omkring mig som person, så jeg følte faktisk at jeg kom derfra med mere end jeg havde bestilt. Og ikke nok med det, kørte jeg derfra med følelsen af glæde og en masse ny energi.

Senere har jeg så prøvet at stille spørgsmål via mail, og igen fik jeg bare rigtig uddybende svar som jeg kunne bruge til noget.

Jeg har syntes det har været så dejligt at komme hos Carina at jeg allerede har henvist flere af mine veninder til hende, som også har været rigtig begejstrede.

Så hvis man har det mindste tvivl ellers bare vil være god ved sig selv, så tøv ikke, det er det hele værd.

, Clairvoyant Rådgivning
, Clairvoyant Rådgivning

Hvad kan jeg bruge clairvoyance til?

Clairvoyance kan med fordel bruges til, at få klarhed over områder i dit liv, der kan føles uoverskuelige.

Clairvoyant Rådgivning hos mig, kan også kaldes “Svar fra Universet”. Du kan med andre ord bruge clairvoyancen til at få svar på alle de spørgsmål, du ikke selv kan finde svaret på.

 

, Clairvoyant Rådgivning

De oftest stillede spørgsmål til mig som clairvoyant er:

 • Spørgsmål om karriere; “Jeg har svært ved at finde ud af, hvilken karriere-hylde jeg skal sigte efter”
 • Spørgsmål om parforhold; “Er h*n den rette for mig at blive gammel med?”
 • Spørgsmål om familie; “Klarer mine børn sig godt i fremtiden?”
 • Generelle spørgsmål omkring fremtiden; “Hvordan får jeg et liv, der gør mig lykkelig?”
 • Og mange, mange flere vidt forskellige spørgsmål..

Ikke to mennesker er ens og det vil dine spørgsmål også afspejle. Så overvej hvilke spørgsmål du selv går og tumler med og så vil vi kigge på dem.

En clairvoyance session tager ca 1 time.  Det afhænger af hvor mange spørgsmål du har og hvor stort behov der er for at tale om de enkelte emner.

Jeg vil anbefale dig at tage noter undervejs. Du må gerne optage hele samtalen i forbindelse med din clairvoyance session. På den måde kan du altid lytte til den igen senere. Medbring selv hvad du har behov for til dette.

Priser

60 minutter – 1.497 kr.

Det er rigtig vigtigt for mig, at du efter endt session har fået lige præcis dét du har brug for, der hvor du står i dit liv lige nu.

Derfor vil jeg gerne invitere dig til at forberede dine konkrete spørgsmål hjemmefra.

*Du kan dele din betaling op i op til 4 rater.

 

, Clairvoyant Rådgivning
ETIK

Vigtigt ved clairvoyant rådgivning

Etik og moral er meget vigtigt for mig i mit arbejde. Det er min måde at passe godt på dig.

Når jeg giver dig clairvoyant rådgivning, er det mit ansvar, at du kun får det at vide, som du er klar til at høre. Jeg har bedt universet om hjælp til kun at få de nødvendige informationer med, hvilket er vigtigt for mig, at du respekterer.

Derfor kigger jeg ALDRIG på noget, der har med sygdom og død at gøre. Fx jeg vil aldrig kunne svare på hvornår du – eller nogen anden – vil dø.

Jeg er medlem af Clairvoyantforeningen og efterlever naturligvis alle deres regler, som du kan læse her.

Det er også vigtigt for mig at pointere, at du altid har din egen frie vilje. Det betyder, at uanset hvilken besked du får, har du altid mulighed for at gå en anden retning, hvis du ikke bryder dig om hvad du hører.

Det skal mere præcist forstås sådan, at det jeg ser for dig, altid er et øjebliksbillede. Det vil sige, at hvis du fortsætter som du har gjort hidtil og i samme energi, så vil fremtiden forme sig på dén måde. Ønsker du at gå en anden retning, kan du altid vælge at ændre din vej.

Eksempel:

Dorthe fik at vide, at hendes ægteskab ville vare ved resten af livet. Og at intet ville ændre sig. Hun levede imidlertid i et ægteskab, hvor de skændes en del og sjældent snakkede sammen. De var blevet mere praktiske bofæller, fremfor at være ægtefolk.

Her gik jeg ind og præsenterede to mulige, alternative veje for hende.
Den ene vej, hvor hun gik fra sin mand og fik sit eget liv og sin “frihed”. Det havde hun faktisk ønsket i mange år, da hun havde mødt sin mand i en meget ung alder. Den anden vej, hvor hun tog tyren ved hornene og fik arbejdet på sit ægteskab – sammen med sin mand. 

Her havde Dorthe altså tre mulige veje at gå – gjorde hun intet, ville intet ændre sig. 

Hun valgte at gå hjem og tage den uundgåelige snak med sin mand. De gik i parterapi og de har i dag genfundet hinanden.

Hvordan foregår en clairvoyance session?

Når du bestiller tid til en clairvoyant rådgivning, vil du modtage en e-mail med praktisk information. Her vil du blandt andet få information om fx parkering og forberedelse hvis ud har valgt at møde op hos mig.

 

Inden rådgivningen bør du selv have forberedt dig, så du får mest muligt ud af din session

 • Forbered dine spørgsmål. Når du tager beslutningen om at opsøge en clairvoyant, er det formentlig fordi du ligger inde med en række spørgsmål, du gerne vil have besvaret. Det er så ærgerligt at komme i tanker om et spørgsmål du glemte at stille, når du først er på vej hjem.
 • Optagelse af session; Du er altid velkommen til at optage alt hvad der bliver sagt under din session. Du kan fx bruge din telefon til dette. Forbered hjemmefra, så din telefon er klar til dette og vi ikke bruger tiden på at skulle finde ud af det. Alternativt er du velkommen til at skrive noter undervejs, så du ikke glemmer de vigtige ting, vi kommer igennem undervejs.
 • Drik masser af vand før under og efter din session. Under din session, vil du modtage healing og vi vil arbejde med din energi undervejs. derfor har din krop brug for ekstra vand.
 • Ved fremmøde. Kør hjemmefra i god tid, Så du sikrer dig at du er her lidt før, så du lige kan “lande” inden vi går i gang.
 • Ved Zoom møde. Sid gerne klar 5 minutter før tid, i det tilfælde at der opstår tekniske vanskeligheder og for lige at kunne slappe af inden vi går i gang.
 • Ved telefonmøde. Sid gerne klar 5 minutter før tid, så du lige kan nå at forberede dig på sessionen
, Clairvoyant Rådgivning

Sådan foregår din clairvoyance session med mig

Hos mig vil jeg starte med at gennemgå hvad der kommer til at ske, samt forklare lidt om hvordan jeg arbejder.                                                                           

Derefter vil vi tage hul på dine spørgsmål, hvor jeg med clairvoyancen besvarer dem

Jeg arbejder på netop den måde, da det er den bedste måde at sikre dig, at du får mest muligt ud af din session. et for et.

Rigtig mange clairvoyante arbejder udelukkende ud fra de beskeder de selv får fra Universet. De bruger først de sidste par minutter på, at komme omkring de spørgsmål, du er kommet for at få svar på.

 

Når vi har været i gennem alle dine spørgsmål

vil jeg kontakte dine åndelige guider og vejledere. Det gør jeg for at høre om der er andre beskeder til dig. Er der eventuelt noget du skal vide eller være særligt opmærksom på, udover de ting vi allerede har gennemgået.
Her kommer afdøde også nogle gange igennem med noget der er vigtigt, at du husker dig selv på. Det kunne fx være “Skøre moster Anna”, der vil minde dig om, at livet ikke altid behøver at være så alvorligt, og at du skal huske at have det sjovt mens du lever.

Herefter afrunder vi og jeg sikrer mig, at du kommer godt af sted
Under en clairvoyant rådgivning, kan der komme emner frem, som kan være hårde at snakke om. Det er vigtigt for mig, at du er HELT okay, når vi afslutter. Det er altafgørende for mig, at du er bedre stillet, efter sessionen, end du var, inden.

Det er altså vigtigt, at du har det bedre og er mere afklaret, efter clairvoyancen, end du var da vi startede.

Afregning vil altid finde sted efter endt session.
Her er både mulighed for afregning kontant og med MobilePay.

Ord fra nogle af mine søde kunder på Facebook

, Clairvoyant Rådgivning
, Clairvoyant Rådgivning

Clairvoyance rådgivning

60 minutter – 1.497 kr.

*Du kan dele din betaling op i op til 4 rater.

 

Er du terapeut, coach eller behandler?

…og kunne du tænke dig at gå et spadestik dybere i dit arbejde med dine klienter?

Jeg har skabt disse forløb der kan lære dig at arbejde bevidst med dine clairvoyante evner.

Læs mere her

 

Tilmeld nyhedsbrev

Få adgang til tips til at finde svaret i dig selv, adgang til særlige tilbud og masser af inspiration til din hverdag.

– Udsendes ca. hver 3-4 uge.

Tak for din tilmelding