fbpx ...

Mød dine åndelige guider og søg råd og vejledning ved dem allerede i dag med denne guidede meditation skabt med Clairmeditation metoden.

I dag vil jeg gerne invitere dig med på en rejse mod dyb forbindelse og indre visdom. Jeg har skabt en guidet meditation, der handler om at møde dine åndelige guider og finde vejledning og støtte fra det guddommelige.

Meditation har været en afgørende del af min egen åndelige rejse i mange år. Det har hjulpet mig med at finde klarhed, styrke og forbindelse til min åndelige selv og mine guider.
Og i dag underviser jeg sågar i metoden “Clairmeditation” som er et virkelig effektivt værktøj for alle der vil endnu dybere i meditationen – hvad end de er rutinerede i forvejen eller på ingen måde kan koncentrere sig om at meditere.
(Faktisk er der nok størst gevinst for de der har svært ved at holde fokus, som netop var min egen udfordring før Clairmeditation metoden)

Sørg for at være uforstyrret i den tid meditationen her tager – og også gerne en rum tid bagefter så det hele kan lande i dig.

Gennem meditationen vil jeg guide dig gennem en visualisering, der er designet til at åbne dig op for at modtage budskaber fra dine åndelige guider.

Efter meditationen, håber jeg, at du vil føle dig forbundet, oplyst og styrket af den guddommelige kærlighed og visdom, du har modtaget. Jeg ønsker for dig at meditationen kan være et redskab, som du kan bruge til at finde retning, støtte og trøst fra dine åndelige vejledere, når du har allermest brug for det.

Lyt endelig til den så mange gange du overhovedet orker.

Jeg vil opfordre dig til at lytte til meditationen flere gange og åbne dig op for at modtage de gaver, som dine vejledere har at tilbyde. Må du finde trøst, vejledning og styrke i deres kærlige nærvær, og må du altid huske, at du aldrig er alene på din åndelige rejse.

Tak fordi du følger med her – abonner også gerne på selve YouTube kanalen, så vil du få en notifikation hver gang jeg deler en ny meditation eller en ny undervisningsvideo eller andet godt.

 

Vil du vide mere om Clairmeditations, kan du se mere lige her.

 

, Gratis guidet meditation – Kontakt dine åndelige guider

Tilmeld nyhedsbrev

Få adgang til tips til at finde svaret i dig selv, adgang til særlige tilbud og masser af inspiration til din hverdag.

– Udsendes ca. hver 3-4 uge.

Tak for din tilmelding

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.